Akuutti24-Neuvonta
03 819 2385

Omaistiedustelut
03 819 11

Hätätilanteessa
Soita 112

Myrkytystietokeskus
09 471 977

Tule tekemään töitä kanssamme


Akuutti24-joka-viides-minuutti
Akuutti24-kuukauden-aikana

tyopaikat-laakari-Akuutti24

Lääkärit

Ensihoito- ja päivystyskeskus etsii aktiivisia lääkäreitä osaksi työyhteisöään. Akuutissa päivystystyötä tekevät niin kokeneet erikoistujat kuin päivystysuraansa aloittelevat kandit. Tarjoamme modernin päivystysympäristön, mahdollisuudet kehittyä sekä vaikuttaa rooliisi osana työyhteisöämme!

Pyrimme luomaan Akuutti24:stä ympäristön, jossa päivystystyö on työntekijöillemme mielekästä, haastava sekä kehittävää ja sen sovittaminen muuhun elämään onnistuu joustavasti.

"Ison yhteispäivystyksen arki muuttuu nopeasti tilanteiden mukaan ja haluamme että Akuutin työyhteisö tukee yksilöä. Työnantajana olemme keskusteleva ja pyrimme avarakatseisuuteen. Työntekijöiltämme odotamme aktiivista otetta työhönsä sekä solidaarista asennetta koko Akuutin työyhteisöä kohtaan."

Akutologia

Suuremmat ja monialaisemmat päivystyskeskukset tarvitsevat päivystystyöhön orientoituneita ja aktiivisia ammattilaisia. Akuutti24:lla on akutologian erikoistumisyksikkönä viiden vuoden koulutusoikeudet akutologiaan. Päivystyksen yhteydessä oleva ensihoitokeskus tukee vahvasti akutologian erikoisalaa ensihoidon ja päivystyksen integroituessa. Akuutti24 onkin erinomainen ympäristö hankkia työkokemusta ensihoito- ja päivystystyöstä!

Reuna- ja tk-palvelut

Akuutti24:ssä voit tehdä myös reunapalveluita useista erikoisaloista sekä erikoistumispalveluihin kuuluvan YEK-jakson. Kolmen kuukauden YEK-jakso on erinomainen mahdollisuus valmistuneille, terveyskeskuspalveluitaan suorittaville lääkäreille työskennellä monialaisella päivystysalueella ja tutustua päivystystyöhön.

Keikkapäivystys

Satunnaisesta päivystystyöstä kiinnostuneet, päivystyskokemusta omaavat lääkärit voivat tehdä Akuutissa keikkaluonteista päivystystyötä. Työsuunnitelmat tehdään joustavasti niin lyhyemmäksi kuin pidemmäksi ajanjaksoksi.

Kandirinki

Akuutin kandirinkiin voivat liittyä SV-numeron omaavat lääketieteen opiskelijat. Kandirinki on matalankynnyksen startti nuoren lääkärin päivystysuralle ja –osaamiselle. Kandirinkiläiset työskentelevät Akuutti24- päivystysalueella kokeneempien päivystäjien tukena kandivuorojen pyöriessä ympäri vuorokauden.

Kandirinki on tällä hetkellä täynnä (syyskuu 2018). Kiitos mielenkiinnostasi! Voit halutessasi olla myöhemmin yhteydessä kevään 2019 tilanteesta. Paikkoja voi tulla taas auki.

Koulutusmahdollisuudet

Akuutti24 pitää huolen työntekijöidensä osaamisesta ja työssään kehittymisestä. Tarjoammekin työntekijöillemme sekä sisäisiä että ulkoisia koulutusmahdollisuuksia ja kannustamme heitä ottamaan osaa koulutuksiin sekä tuomaan osaamisensa Akuutin toimintaan.

 

Mikäli kiinnostuit lääkärin työmahdollisuuksista Akuutti24:ssä, ota yhteyttä tulosyksikköpäällikkö Liisa Kokkoseen (liisa.kokkonen@phhyky.fi) !


tyopaikat-hoitaja-Akuutti24

Hoitajat

Päivystyskeskus tarjoaa monia mahdollisuuksia sisältävän työpaikan yli sadalle lähi- ja sairaanhoitajalle. Tavoitteenasi voi olla laaja-alainen osaaminen kaiken ikäisten potilaiden päivystyshoitotyössä tai suuntautuminen suppeamman potilasryhmän, esimerkiksi lapset tai ikä-ihmiset, erikoisosaajaksi. Akuutin hoitohenkilökunta on kokenutta ja osaavaa, täällä voit helposti laajentaa osaamistasi muun muassa hoidon tarpeen arviointiin, itsenäisen sairaanhoitajavastaanoton tai kotiutushoitajan tehtäviin.

"Ison yhteispäivystyksen arki muuttuu nopeasti tilanteiden mukaan ja haluamme että Akuutin työyhteisö tukee yksilöä. Työnantajana olemme keskusteleva ja pyrimme avarakatseisuuteen. Työntekijöiltämme odotamme aktiivista otetta työhönsä sekä solidaarista asennetta koko Akuutin työyhteisöä kohtaan."

Jos kiinnostuit hoitajan työstä Akuutti24:ssä, lähetä meille hakemus!

Avoin hakemus hoitajan työhön

Hakemus hoitajan keikkatyöhön

 


500x500-Akuutti24-ensihoito-01

Ensihoitajat

Ensihoitokeskus tarjoaa monia mahdollisuuksia sisältävän työpaikan noin 80:lle ensihoidon ammattilaiselle. Tavoitteenasi voi olla laaja-alainen osaaminen kaiken ikäisten potilaiden ensihoitohoitotyössä aina perustason ensihoidosta vaativaan hoitotasoon asti. Osaamistasi voit laajentaa niin sisäisellä kuin ulkoisilla koulutuksilla.

Pyrimme luomaan ensihoitopalveluihin ympäristön, jossa ensihoitotyö on mielekästä, haastavaa ja kehittävää ja sen sovittaminen muuhun elämään onnistuu joustavasti. Innovatiivisuus on myös valttimme ja se näkyy meillä ensihoidossa uusina tapoina tuottaa ensihoitopalveluja.

"Ensihoito- ja päivystyskeskuksen arki muuttuu nopeasti ja haluamme, että työyhteisö tukee yksilöä tässä ympäristössä. Työnantajana olemme keskusteleva ja pyrimme avarakatseisuuteen. Työntekijöiltämme odotamme aktiivista otetta työhönsä sekä solidaarista asennetta koko Akuutti24:n työyhteisöä kohtaan."

Jos kiinnostuit ensihoitajan työstä Akuutti24:ssä, lähetä meille hakemus!

Hakemus ensihoitajan työhön

Hakemus ensihoitajan keikkatyöhön