Akuutti24 aloittaa tilojensa remontoinnin!

Hei kaikki,

Akuutti24:n tiloja remontoidaan 31.8.2015 alusta alkaen. Kyse on tilamuutoksesta jotta päivystyksen tilat vastaisivat tulevaisuudessa paremmin kasvavan päivystyshoidon tarpeeseen. Arkisin Akuutti24:ssä asioivia on noin 260 henkilöä, viikonloppuisin potilasmäärät ovat tätäkin suurempia. Käytännössä tämä tarkoittaa 11 päivystyspotilasta tunnissa. Remontin jälkeen päivystyksen toimintaa on mahdollista kehittää tulevaisuudessa sujuvammaksi ja päivystyksen tilat tulevat palvelemaan nykyistä paremmin kaikkia päivystyksen käyttäjiä. Erityisesti seurantaa ja valvontapaikkoja tarvitsevien potilaiden sujuvampi ja turvallisempi hoito on yksi remontin lähtökohdista. Remontin on tarkoitus valmistua vuoden 2015 loppuun mennessä ja sen aikana päivystyshoito Akuutti24:ssä tulee toimimaan ennallaan ympärivuorokautisesti.

Yksi Akuutin odotusauloista jää remontin alle ja käytössä olevien yhden hengen potilashuoneiden määrä vähenee – toimimme siis tilapäisesti pienemmissä tiloissa. Henkilökuntamme luonnollisesti ohjaa uusien tilojen käytössä. Pyrimme ennalta ehkäisemään tilanteesta koituvaa haastetta tehostamalla toimintaamme ja organisoimalla henkilökuntaamme tilanteen mukaan.

Remontin aikana on tärkeää että otat yhteyttä puhelinneuvontaamme (03 819 2385) tarkastaaksesi päivystyksellisen hoitosi tarpeen. Potilasarviointiin koulutettu sairaanhoitaja arvioi hoitosi tarvetta ja osaa ohjata saapumistasi päivystykseen.

Pyrimme ennalta ehkäisemään käyttöön jäävän odotustilan ruuhkautumista ja joudumme tästä syystä rajoittamaan saattajien pääsyä päivystykseen. Päivystyskäynnin aikana saattajan mukana olo on edelleenkin toivottavaa lapsilla, muistisairailla ja sekä henkilökohtaista avustajaa tarvitsevilla. Muut saattajat voivat odottaa halutessaan pääaulassa.

Pahoittelemme remontin aiheuttamaa epämukavuutta ja toivomme kaikilta päivystyksessä asioivilta ymmärrystä pyrkiessämme turvaamaan tulevaisuudessa kaikille laadukkaampaa päivystyshoitoa.

 

Aurinkoista syksyn alkua toivottaen

Akuutti24