Päivystysapu 116 117

Omaistiedustelut
03 819 11

Hätätilanteessa
Soita 112

Myrkytystietokeskus
09 471 977

Tule tekemään töitä kanssamme


Akuutti24-joka-viides-minuutti
Akuutti24-kuukauden-aikana

tyopaikat-laakari-Akuutti24

Lääkärit

Oletko kiinnostunut työstä päivystyksessä? Akuutti24 Lahdessa etsii aktiivisia lääkäreitä osaksi työyhteisöään. Akuutti24:ssä päivystystyötä tekevät niin kokeneet erikoislääkärit, erikoistujat kuin päivystysuraansa aloittelevat kandit. Tarjoamme modernin päivystysympäristön, mahdollisuudet kehittyä sekä vaikuttaa rooliisi osana työyhteisöämme!

Olemme vuosien ajan pyrkineet luomaan Akuutti24:stä paikan, jossa päivystystyö on mielekästä, haastavaa sekä kehittävää ja sen sovittaminen muuhun elämään onnistuu joustavasti. Työvuorosuunnittelumme on Suomen huippua ja työvuorot saa sopia oman työvuorosuunnittelijamme kanssa. Meillä käy paljon työntekijöitä Helsingistä, ja monet tekevät pidempiä päiviä ja sitten vastaavasti pitävät useamman päivän vapaita. Erilaisia työvuorovaihtoehtoja on paljon.

"Ison päivystyksen arki muuttuu nopeasti tilanteiden mukaan ja haluamme että Akuutin työyhteisö tukee yksilöä. Työnantajana olemme keskusteleva ja pyrimme avarakatseisuuteen. Työntekijöiltämme odotamme aktiivista otetta työhönsä sekä solidaarista asennetta koko Akuutin työyhteisöä kohtaan."

Akutologia

Suuremmat ja monialaisemmat päivystyskeskukset tarvitsevat päivystystyöhön orientoituneita ja aktiivisia ammattilaisia. Akuutti24:lla on erikoistumisyksikkönä koulutusoikeudet tietysti myös akutologiaan. Päijät-Hämeessä pystyt suorittamaan kaikki pakolliset palvelut erikoistumiseen liittyen ja reunapalveluita, toki pois lukien yliopistopalvelut. Päivystyksen yhteydessä oleva ensihoitokeskus tukee vahvasti akutologian erikoisalaa ensihoidon ja päivystyksen integroituessa. Akuutti24 onkin erinomainen ympäristö hankkia työkokemusta ensihoito- ja päivystystyöstä!

Meillä on tällä hetkellä 20 akuuttilääketieteeseen erikoistuvaa lääkäriä. Lienemme Suomen suurin yhdessä yksikössä toimiva akuuttilääketieteen yksikkö erikoistuvien määrässä mitattuna. Laajennamme koko ajan erikoistuvien lääkäreiden reunapalveluiden suorittamismahdollisuuksia ja tällä hetkellä meidän kauttamme järjestettynä saa tehtyä kaikki pakolliset palvelut erikoistumiseen liittyen (anestesia, lapset, ensihoito) sekä lisäksi neurologian ja sisätautien palvelua. Tarjoamme käytännössä avaimet käteen palvelun erikoistuvalle, jolloin tarvitsee tehdä vain yliopistopalvelu meidän jälkeemme.

Koulutusmahdollisuudet

Akuutti24 pitää huolen työntekijöidensä osaamisesta ja työssään kehittymisestä. Tarjoammekin työntekijöillemme sekä sisäisiä että ulkoisia koulutusmahdollisuuksia ja kannustamme heitä ottamaan osaa koulutuksiin sekä tuomaan osaamisensa Akuutin toimintaan.

Meillä on oma akuuttilääketieteen koulutusohjelmamme, jossa akuuttilääketieteeseen erikoistuvilla lääkäreillä on työvuorolistaan merkittyä koulutusta joka toinen viikko 0,5 päivää ja joka toinen viikko koko päivän. Lisäksi on muita erillisiä koulutuspäiviä. Koulutus sisältää paitsi esityksiä, niin myös esimerkiksi simulaatioita, toimenpidekoulutusta, harjoitustöitä, työpajoja ja ultraäänikoulutusta.

Reuna- ja tk-palvelut

Akuutti24:ssä voit tehdä myös erimittaisia reunapalveluita useista erikoisaloista sekä erikoistumispalveluihin kuuluvan YEK-jakson. Esimerkiksi YEK-jakso on erinomainen mahdollisuus valmistuneille, terveyskeskuspalveluitaan suorittaville lääkäreille työskennellä monialaisella päivystysalueella ja tutustua päivystystyöhön.

Keikkapäivystys

Satunnaisesta päivystystyöstä kiinnostuneet, päivystyskokemusta omaavat lääkärit voivat tehdä Akuutissa keikkaluonteista päivystystyötä. Työsuunnitelmat tehdään joustavasti niin lyhyemmäksi kuin pidemmäksi ajanjaksoksi. Järjestämme perehdytysvuorot ennen omien vuorojen aloitusta. Ota yhteyttä jos keikkatyö kiinnostaa niin kerromme lisää.

Kandirinki

Akuutin kandiringissä työskentelee SV-numeron omaavia lääketieteen opiskelijoita. Kandirinki on matalankynnyksen startti nuoren lääkärin päivystysuralle ja -osaamiselle. Kandirinkiläisenä työskentelet Akuutti24-päivystysalueella kokeneempien päivystäjien tukena ja olet päivystyksessä töissä ylimääräisenä, joten et ole koskaan yksin linjavastuussa. Toimit valmiin lääkärin johdon ja ohjauksen alla. Olemme vaatineet kandirinkiin mukaan tulevilta lyhyen perehdytysjakson ennen kandivuorojen aloittamista. Tällöin nuorena päivystäjänä sinun on helpompi aloittaa vuorojen tekeminen koska ympäristö ja käytännöt ovat jo hieman tuttuja.

Mikäli kiinnostuit lääkärin työmahdollisuuksista Akuutti24:ssä, ota yhteyttä tulosaluejohtaja Liisa Nordlundiin (liisa.nordlund@phhyky.fi) tai akuuttilääketieteen ylilääkäri Harri Pikkaraiseen (harri.pikkarainen@phhyky.fi).


tyopaikat-hoitaja-Akuutti24

Hoitajat

Päivystyskeskus tarjoaa monia mahdollisuuksia sisältävän työpaikan yli sadalle lähi- ja sairaanhoitajalle. Tavoitteenasi voi olla laaja-alainen osaaminen kaiken ikäisten potilaiden päivystyshoitotyössä tai suuntautuminen suppeamman potilasryhmän, esimerkiksi lapset tai ikä-ihmiset, erikoisosaajaksi. Akuutin hoitohenkilökunta on kokenutta ja osaavaa, täällä voit helposti laajentaa osaamistasi muun muassa hoidon tarpeen arviointiin, itsenäisen sairaanhoitajavastaanoton tai kotiutushoitajan tehtäviin.

"Ison yhteispäivystyksen arki muuttuu nopeasti tilanteiden mukaan ja haluamme että Akuutin työyhteisö tukee yksilöä. Työnantajana olemme keskusteleva ja pyrimme avarakatseisuuteen. Työntekijöiltämme odotamme aktiivista otetta työhönsä sekä solidaarista asennetta koko Akuutin työyhteisöä kohtaan."

Jos kiinnostuit hoitajan työstä Akuutti24:ssä, lähetä meille hakemus!

Avoin hakemus hoitajan työhön

 


500x500-Akuutti24-ensihoito-01

Ensihoitajat

Ensihoitokeskus tarjoaa monia mahdollisuuksia sisältävän työpaikan noin 80:lle ensihoidon ammattilaiselle. Tavoitteenasi voi olla laaja-alainen osaaminen kaiken ikäisten potilaiden ensihoitohoitotyössä aina perustason ensihoidosta vaativaan hoitotasoon asti. Osaamistasi voit laajentaa niin sisäisellä kuin ulkoisilla koulutuksilla.

Pyrimme luomaan ensihoitopalveluihin ympäristön, jossa ensihoitotyö on mielekästä, haastavaa ja kehittävää ja sen sovittaminen muuhun elämään onnistuu joustavasti. Innovatiivisuus on myös valttimme ja se näkyy meillä ensihoidossa uusina tapoina tuottaa ensihoitopalveluja.

"Ensihoito- ja päivystyskeskuksen arki muuttuu nopeasti ja haluamme, että työyhteisö tukee yksilöä tässä ympäristössä. Työnantajana olemme keskusteleva ja pyrimme avarakatseisuuteen. Työntekijöiltämme odotamme aktiivista otetta työhönsä sekä solidaarista asennetta koko Akuutti24:n työyhteisöä kohtaan."

Jos kiinnostuit ensihoitajan työstä Akuutti24:ssä, lähetä meille hakemus!

Hakemus ensihoitajan keikkatyöhön